CameraSystemen

Bij Omnicron Security Systems maken wij enkel gebruik van betrouwbare vaste camerasystemen, waarbij we merkonafhankelijk werken voor zowel apparatuur als software. Dit geeft ons de flexibiliteit om volledig op maat van elk project te werken. Bij grotere klanten zetten we tevens aparte servers in om opslag van beelden te garanderen.

Risicoanalyse & professionele plaatsing

Tijdens een omvattende risicoanalyse brengen we elke cruciale toegangsmogelijkheid en alle blinde hoeken in kaart. Dan volgt een gericht actieplan en een nauwgezette uitvoering. Omnicron beschikt over het INCERT-kwaliteitslabel waardoor u kan rekenen op een professionele installatie.

Nodige bescherming tegen diefstal

Ondanks een complete beveiliging kan inbraak of diefstal nog steeds voorvallen. Bij een goed camerasysteem zal u echter op elk moment beroep kunnen doen op de vastgelegde beelden. Het kan de politie niet enkel helpen de daders op te sporen, maar is ook uw beste bewijs om aan te leveren aan de verzekering.

Bewakingsbeelden zijn het beste bewijs voor de verzekering bij diefstal.

Steven Monstrey - Omnicron Security Systems

Voor zowel woningen als industrie & handelszaken

Een kwalitatief camerasysteem kan tot slot ook fungeren als een eerste afschrikking voor ongewenste gasten. Zij zullen zien dat ze in de gaten gehouden worden en twee keer nadenken vooraleer ze uw domein ongevraagd proberen te betreden. Dit geldt voor zowel particuliere woningen als professionele kantoorgebouwen of grotere winkels.