Over ons

Het beveiligingsverhaal van Omnicron Security start in 2006 wanneer Koen, Steven & Henk een ruimte in het huis ombouwen tot een eerste bureel. De garage fungeert op dat moment als het eerste magazijn van Omnicron.

Focus op veiligheid & een uitstekende service

Sinds de start dragen we het aanbieden van een uitstekende service hoog in het vaandel. Mensen zouden zich op elk moment binnen de woning, het bedrijfspand of het kantoor veilig moeten kunnen voelen. Dit geldt zowel op vlak van security (inbraakdetectie, camerasystemen, toegangscontrole) als op vlak van safety (branddetectie).

Sinds dag één hechten wij veel aandacht aan kwaliteit. Zowel van onze producten als onze service.

Steven Monstrey

Eerste verhuis naar gebouw in Torhout

Gestaag probeert team Omnicron te groeien. Dat blijkt een succes, want na enkele jaren groeit ook de nood aan een volwaardig kantoor voor de intussen vijf werknemers. We nemen onze intrek in een groter pand in Torhout om bij elk veiligheidsproject de geschikte begeleiding te voorzien.

Omnicron als gecertificeerde beveilingsfirma

We blijven ons regelmatig bijscholen om up-to-date te blijven van de laatste technologieën en ontwikkelingen en bouwen een uitgebreide kennis op van alle nieuwe systemen. Zo beschikken we onder meer over de kwaliteitslabels van INCERT en BOSEC, waardoor u bij ons te allen tijde kan rekenen op betrouwbare installaties en producten.

INCERT

Dit kwaliteitslabel geeft blijk van de juiste knowhow en een uitstekende service. Een vrijwillig keurmerk dat in 2002 ingevoerd werd en toegekend wordt door een uniek comité bestaande uit belangrijke spelers uit de beveiligingssector. Omnicron mag zich met dit label een gespecialiseerd installateur van inbraakdetectie & camerasystemen noemen.

BOSEC

Een tweede vrijwillig keurmerk dat zich specifiek richt naar hoogwaardige installaties van branddetectie & brandbeveiliging. Het wordt ingericht door ANPI, een overkoepelende Belgische organisatie en het label staat garant voor uitstekende betrouwbaarheid en kwaliteit.

Beveiligingsinstallaties voor particulieren & professionelen

Ondertussen plaatsten onze beveiligingsexperts ruim 7000 installaties in zowel particuliere woningen/huizen en grotere industriële panden. In 2018 verhuisden we tevens een tweede maal naar een grotere site en groeide ons team ondertussen al naar meer dan 20 werknemers.

Full service aanbieden in eigen pand te Torhout

In onze nieuwe vestiging kunnen we nog meer dan ooit een complete service aanbieden. Er is meer magazijnruimte, een demoruimte om nieuwe systemen van onze leveranciers te testen en een showroom waar we elke klant comfortabel kunnen ontvangen. Daarnaast zorgen we voor een opleidingsruimte waar onze werknemers regelmatig bijscholingen kunnen krijgen.