ToegangsControle

Bij toegangscontrole beschikt u over verschillende opties om dit te gaan installeren, via NFC-code, via het scannen van biometrie of via Bluetooth. Zeker bij grotere bedrijven kan toegangscontrole heel wat besparen, want u hoeft niet telkens nieuwe, dure sleutels te laten bijmaken of de sloten van ruimtes gaan vervangen. U kunt op een eenvoudige manier de toegang van bv. specifieke badges gaan wegnemen.

Toegang geven via NFC-badges

Omnicron kan toegangscontrole zoals gesteld op twee manieren toepassen in uw woonst of pand. Enerzijds via NFC, near-field communication, een contactloze communicatiemethode die steeds frequenter wordt. Denk maar aan het scannen van uw bankkaart in de winkel of het scannen van een QR-code met uw telefoon. U kunt dus eenzelfde toepassing gebruiken voor de toegang tot uw gebouw.

Biometrische beveiliging voor toegang

Met biometrie wordt het gebruik van een vingerafdruk, handpalm of soortgelijke manieren bedoeld. Hiermee kan de beveiliging van uw gebouw op een vrij gemakkelijke manier naar een hoger niveau getild worden. U kunt ook een stap verder gaan door biometrische beveiligingssystemen via stemherkenning, irisscan (ogen) of gezichtsscan te installeren, en hier hebben wij ook ervaring in.

Met biometrische beveiliging ga je nog een duidelijke stap verder om je bezittingen te beschermen.

Gebruik van smartphone voor korte afstand

Anderzijds kunt u toegangscontrole monitoren met behulp van Bluetooth. Zo heeft u dus niet per se een aparte badge nodig of een andere digitale sleutel, maar kunt u vertrouwen op uw smartphone om toegang te verlenen. Deze draadloze korteafstandsoplossing is te gebruiken is met een handige app.

Combineren van systemen

Wenst u verschillende veiligheidsbuffers voor de security van uw pand of woning, dan kan dit natuurlijk ook. Een klavier met pincode kunt u combineren met een biometrische scan of een badge. Informeer gerust bij de experten van Omnicron Security Systems voor een uiteenzetting van al uw mogelijkheden.