InbraakBeveiliging

Inbraak en diefstal blijft iets wat elke particulier of bedrijf kan overkomen, ongeacht de voorzorgsmaatregelen. Daarom bent u best zo goed mogelijk beveiligd. Reken daarom op de betrouwbare producten en plaatsing van Omnicron.

Alarmsystemen op maat van het project

We komen langs voor een risicoanalyse en overlopen samen met u alle mogelijke pijnpunten van het gebouw, de ruimtes en/of het pand. We zetten bij Omnicron graag onze jarenlange ervaring in om u te adviseren over de geschikte alarm- en inbraakbeveiliging.

Effectieve én preventieve bescherming

Accurate alarmsystemen bieden niet enkel goede bescherming tegen inbrekers. Ze doen de tijdsduur van een mogelijke diefstal drastisch toenemen. Ze werken ook preventief en zorgen voor de nodige afschrikking tegen potentiële dieven.

Beveiliging gekoppeld aan domotica

Daarnaast kunnen we de beveiligingsvoorzieningen ook integreren met bestaande systemen en kunnen we de systemen eventueel koppelen aan domotica. Op die manier kunt u via de bestaande app of bediening van uw domotica op de hoogte blijven van mogelijk gevaar. U kan meteen optreden bij verdachte acties in en rond het gebouw.

Extra beschermd met toegangscontrole

Naast inbraakbeveiliging kunnen we bij Omnicron Security Systems uw onderneming ook voorzien van een handige toegangscontrole zodat enkel de werknemers en eventueel vaste bezoekers vlot toegang hebben tot de gebouwen, eventueel zelfs enkel op specifieke uren.

Met toegangscontrole kunt u uw werknemers vlot binnen en buiten laten in uw bedrijf.

INCERT-certificaat

Ons team is gecertificeerd met het INCERT-label, het kwaliteitslabel bij uitstek voor alarminstallateurs. Om uw woning, bedrijf, garage of gebouw te beschermen, rekent uw natuurlijk graag op installaties die te vertrouwen zijn. Dat Omnicron dit label ontvangen heeft, betekent dus dat u mag rekenen op een kwalitatieve installatie en een sterke naverkoop.